Една от най-популярните плажни дестинации в Карибите, Доминиканската република е идеалният избор за туристи, търсещи крайното тропическо бягство.

Може да се потвърди, че Доминиканската република е най-големият и най-завършен курорт в Карибите с мили красиви плажове по крайбрежието и величествени пейзажи, способни да очароват очите и сърцата на местните жители и посетителите в ритъма на меренге и бачата. Както каза Колумб, това е най-красивата земя, която човешките очи са виждали! Сега го почувствайте сами …

Плаж

Шансовете за слънцето, морето и пясъкът  са доста високо в списъка ви с ваканция, който трябва да имате. Нашите почивки на плажа предлагат всичко това – независимо дали избирате хотел точно на пясъка, или малко по-далеч. Разгледайте нашите плажни дестинации на Карибско море. Едни от най – популярни екзотични плажни дестинации на Карибите са: Доминикана, Ямайка, Аруба, Мексико, Куба и още други.

Карибските млечно бели пясъци  ви дават достъп до някои от най-известните плажове в света. Много от нашите плажни хотели са точно на пясъка. Междувременно други са на пешеходно разстояние, но често ще има совалков автобус, който да ви спести ходенето. Независимо дали сте след луксозна плажна почивка или семейна почивка на плажа, тези хотели вървят ръка за ръка с неща като крайбрежна трапеза.

Почивка

С най-добрата селекция от най-високо оценени хотели и курорти и отличена услуга, Доминикана Травел прави вашата ваканция незабравима. От настаняването и вашия полет до вашите трансфери и престой в курорта, ние се грижим за всичко. Изберете от нашите оферти за почивка в Доминиканска република, Куба, Мексико или Аруба на най – добра цена. Подбрани хотели на карибски море, лично проверени от нас.